23 januari 2022

Vi har kommit fram till någon sorts sanning?

Älskar att bolla runt med olika tankar skruva dom pressa dom, låta dom fara fritt i olika formationer för att till slut landa i någon sorts sanning. Om man nu skulle gjort si eller så eller vice versa vad hade det blivit då? Gjort vissa saker annorlunda än vad man hade tänkt sig? Eller bara låta allt bero och skita helt i konsekvenserna? Människan använder endast en bråkdel av sin enorma hjärnkapacitet vilket slöseri med kapacitet https://missinglinks.se/article/hjarnans-kapacitet-allt-mer-hisnande/. Vissa kanske inte använder ens så det har vi bevis för ingen nämnd ingen glömd?

Människan kanske inte har kommit längre än så utan fastnat i sin pågående evolution. På vissa områden har det gått framåt sedan hjulet uppfanns, på vissa andra plan har hjulet uppfunnit på nytt? Tänker närmast på jämställdheten där mannen utser sig vara det gudomliga tja det får stå för dom. Tack gode gud att kvinnorna har kommit fram både politiskt och ekonomiskt, i min lilla beskärda värld bestämmer kvinnorna helt och fullt. Det känns både tryggt och stabilt, men ibland ryter jag till som ett ilsket lejon. Bara för att bekräfta min manliga ras befintlighet. Alltid lurar den nån?

För att bekräfta saker och ting?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...