30 januari 2022

Här hos mig slappnar vi av och hoppas på det bästa?

Det sägs ju att det som inte skrivs har eller aldrig har hänt eller en sanning med modifikation? I dessa rådande tider då fake new vilt florerar hejvilt https://www.framfot.se/tips/fakta-eller-fake-news/, och blir en del av vår bittra vardag. Smyger det lätt in varierande halvsanningar konstiga påstående och olika skriftliga förtal lite här och där. Oftast kryddade av olika ting som gynnar avsändaren. Endast bara för att få upp temperaturen, i ett specifikt ämne må det än vara? Det har alltid varit en lömsk och effektiv men en medveten målinriktad militärisk strategi. Att blanda olika desinformationer som i en osalig soppa, som delas ut i olika portioner. 

I ett eget syfte för att eventuellt skapa förvirring, allt bara för att söndra och härska. Det är verkligen en sanning så god som nån! För att nu nämna någon om det här rådande förbannade vädret, så har precis stormen Malik dragit förbi min region med dunder och brak, och efterlämnat sig olika förödelser på olika platser. Men här hos mig kom vi ganska lindrigt undan trots allt. Nu på förmiddagen lyser faktiskt solen lite blekt men det är ändå klart bättre än plötsliga förvridna klimatstormar. Tydligen så får vi finna oss i att uppleva olika typer av klimatförändringar och bara hoppas på det bästa?

Här hos mig finns bara sol?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...