24 oktober 2021

Choklad mousse kontra blåljuspersonal?

En helt vanlig söndag idag det kan jag tycka är riktigt skönt inga som helst måsten i stort sätt ingenting som kan eller får förstöra den här dagen. På tal om att förstöra så känner jag mig helt klart odödlig men det är såklart bara en känsla man bär med sig? Det enda som händer idag är choklad moussen med grädde och vindruvor även dricka italienskt vin till kvällens kycklinggryta. Således är det i min värld en helt komplett söndag smarrigt värre ur gourméns synvinkel. Vad som har hänt idag i den övriga världen har jag faktiskt ingen koll på för tillfälligt men det troligaste är väl att ett par mord har skett nått internt stök på nån kvarterskrog som har spårat ut som vanligt och i sämsta fall lett till blodspillan? 

Har varit lite off line socialt idag eftersom jag har jobbat med min blogg den fortsätter att leverera till min förnöjsamhet. Tyvärr så blev det tydligen lite stök för nån dag sedan i ett ytterområde i min närhet troligtvis nån gänguppgörelse? Ett helt gäng blåljuspersonal kom snabbt till platsen och redde troligtvis ut den problematiken? Min magkänsla berättar för mig att det blinda hänsynslösa våldet kommer fortsätta öka även nästa år. Annars är vädret ett normalt höstlikt kapitel ett sorts förberedande inför det som komma skall.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...