23 oktober 2021

Ändock en sorts magi?

Ett strålande väder idag lite småkyligt fast med en slösande sol. Någon minusgrad i morse lite skrap på vindrutan men inte mer än så. Efter våran sedvanliga lördags städning grillade vi ett gäng smakrika kabanoss korvar med all in på, för att sedan fixa en gofika med dottern som precis kommit hem från ett par timmar i stallet. Den där herr Tegnell vet nog varken ut eller in i corona frågan och skakar på sitt gråtonade huvudet. Det har blivit en vana han grimaserar sig han kliar sig i baknacken. Egentligen så tror jag att han inte riktigt har nån koll på om och hur våran framtid ser ut? 

Det är han såklart inte ensam om personligen vet inte jag det heller? Visste jag det skulle det säkert se annolundare ut? Det här med att snön som redan har kommit till Norrland är ett sorgligt kapitel. Herregud rätt som det är kommer den första snön hit till mina sköna gröna regioner? Som det är nu hänger allt det där i luften och bara väntar på att få släppa ned sin vita snömatta. Den dagen lär komma när man minst anar den som typ ett tomtebloss. Men någonstans i all den där sörjan lever hoppet vidare om att årets vinter blir human?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...