24 oktober 2021

Parollernas obrutna kamp?

Under parollen bättre sent än aldrig förbereder jag mig inför ett nytt kapitel? Okej inte nu igen undrar säkert ni? Egentligen så vet jag inte? Vad det där nya kapitlet skall handla om? Troligtvis är det någonting som höjer min kreativt skrivbara nivå till ett spännande nytt läge strax över vattenytan? Att höja min lägsta nivå till ett stabilt läge. Kan tyckas totalt jävla ointressant för gemene man? Men definitivt ett spännande stycke i min hittills begränsade historik? Kanske handlar det hela om att hitta det där optimala läget som gör livet värt att leva. 

I dagsläget handlar det mesta om att förgylla sin gråblåa vardag att sätta färg på tristessens rutiner. Få dom att verka som "aha upplevelser" att blomma ut i all sin prakt. Kan tyckas som en hopplös omöjlig uppgift vill man så kan man göra det? I dagsläget är det tiden efter allt ordinarie som krävs den tiden du uppbringar utöver dagens plikter. I bästa fall kan det bli ditt livs stora lyft? I sämsta fall landar du med huvudet före i betongen vilket kan vara både kroppsligt och mentalt förödande. Återigen vill man försöka hitta den där känslan som såklart finns där någonstans? Lättare sagt än gjort?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...