31 oktober 2021

Generationernas sätt att festa loss?

Samhället delas upp i tre tunga läger. En del skiter totalt i allvaret i dess konsekvenser bara dom får festa loss på krogarna så klockorna stannar i detta fall är det den yngre medelåldern den så kallade eviga partygenerationen i kategorin utefolket.https://www.orebro.com/nattklubbar Så kommer vi till mellanskiktet som jag råkar tillhöra det vi äldre medelålders som har respekt för omgivningen inte alla kanske? Men som fortfarande går till jobbet i Örebros smältdegel med en falsk säkerhet? Sedan har vi den tredje gruppen den mest utlämnade av alla grupperingarna som självfallet är dom äldre dom svaga dom utsatta som inte har något annat val än att skydda sig? 

Dom som kan fortsätter att kämpa mot kroppens skenbara förfall. Dom andra sårbara får eventuellt förlita sig till andra möjligheter som typ att falla fritt från Babels torn? Frågan som den vanliga gräsroten ställer sig är den att ska man acceptera att man inte kan överleva på sin skrala pension? Förr eller senare måste regeringen skjuta till ekonomiskt understöd som gör att vissa enheter får konstgjord andning under en viss tidsperiod  vad händer sedan? På tal om annat är vårt väder lika mycket fest som frysta jordgubbar. Underbara kylslagna och blötskadade. Som att slicka gudomliga chokladänglar från en djupfryst lyktstolpe?

En fest utan like?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...