Tomas Rolfhzon Ekman

31 oktober 2021

Borta bra men hemma bäst så långs som möjligt?

Hur bra kan kan man få ha det på en skala jag bara undrar? Det baseras delvis på vart man bor någonstans på jorden? Kanske är det så att det är borta bra men hemma bäst som gäller? I min lilla värld bland blommorna och bina har jag det hur bra som helst så här bra kanske inte alla har så kan det vara. Men jag har det bra som jag förtjänat absolut så är det! Sedan kan man såklart ha det så mycket bättre eller så mycket sämre över lag? Men inte idag just nu njuter jag av stillhetens vindar eftersom övriga familjen är på hopptävling så har man har såklart anhängare som består utav våran jycke Dino och dvärgkaninen Feffe som får vara hemma vilket känns helt okej. I det här läget kan man kan nog säga att jag har ett mellanting av allting både bra och dåliga argument både smaklöst och smakrika inställningar utan att överdriva förstås. 

Hade jag nu sagt nåt annat hade ni ändå inte trott på mig? Känner att jag är i den rätta åldern frisk som en nötskrika och relativt vältränad enligt mitt sätt att se på det hela! Äter en rikt varierad kost med frukt & Grönt tillhör nog den där sista inventarien i kategorin tallriksmodellen. En kostpedagogisk kvarleva från 70-talet som jag då levde efter som faktiskt håller än i dag. Vissa saker åldras aldrig bara dess ivriga anhängare och innehållet. Känner mig faktiskt lika tidlös som den forntida kvarlevan fine! Skulle det nu handla om pengar vilket det i regel alltid gör 9 av 10 gånger så är jag varken fattig eller rik. Har inget överflöd att tala om kredit och pledit flyter någorlunda friktionsfritt peppar peppar än så länge bäst att tillägga?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar