19 oktober 2021

Den nya skype generationen?

Det där med coronan har inte bara inneburit en massa onödigt skit? Naturligtvis är det fruktansvärt med alla dödsoffer. Även alla dom som har fått komplikationer efter coronan. Alla de som har fått intensivvård även dom som är smittade. Även jag som fick corona samt min hustru och min yngsta dotter som har fått den 2 gånger snacka om dubbel otur. Än så länge så verkar ett fungerande vaccin i tablettform vara hur långt borta som helst. Det var den negativa sidan av myntet. Ska man nu se på den positiva sidan så har bland annat många chefer även kontorsanställda börjat använda skype eller teams till sina möten. Inte en dag för tidigt kan jag tycka. Ett alldeles utmärkt kommunikations medel till sina ibland tidsödande möten. Ett stort plus om man jämför med före coronan då man sprang som en iller på olika möten i tid och otid nu sparar man både tid kraft och ork. 

Men även pengar ur ekonomisk synpunkt absolut en markant teknisk uppgradering alla kategorier. Även restaurang näringen har fått lov att hitta nya vägar testat nya koncept nya möjligheter bryta ny jord för att nå ut till sina gamla kunder men även locka till sig nytt fräscht kundunderlag. En spännande marknad för dom som vill utvecklas förnyas och expanderas. Mitt egna sociala tillstånd ligger för närvarande på en stabil lagom nivå nu när samhället har öppnat upp alltmera. Äntligen kan många tycka men samtidigt är det många som är sjukt oroliga för framtiden. Någonstans hör jag en röst som säger att vi till slut kommer att fixa det här, kanske inte i dag men troligtvis nån annan dag?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...