21 oktober 2021

En del av rotationen?

På tal om traditioner typ jul så är jag nog grymt bunden i dessa. Det ska vara på ett viss sätt kanske mera gammalt än nytt? Annars blir det inte alls bra? Är det så att man inte kan lära gamla hundar sitta ibland undrar jag? Nja jag kan ha fel som så många gånger förr? Trots allt tror jag nog att lite nytänk vore bra att förnya sin plattfisk tradition till och med att uppgradera den till 2000-talet typ så. Att kunna balansera det gamla mot det nya att smälta in alla delar på ett bra sätt så alla goda tider får sin beskärda del. Man är väl ingen bakåtsträvare heller eller hur trots elaka tungors utsago? 

Min del av julrotation blir den att jag i vanlig ordning får fixa markservicen för tydligen är det min lott här i livet att fylla på glasen även att dricka ur dom liksom hålla ställningarna en på tå koordinator i framkant utav guds nåde. Vara B-klassens clown mot min vilja. Från tomte via kasperdocka till en bitter distanserad handräcknings anställd utan framtid är steget sannerligen inte långt utan snarare väldans kort. Men jag klagar inte det finns måhända ingen anledning till det varför vara en bitter jävel när man kan vara en sprudlande jävel? Har troligtvis funnit min beskärda del i alltet en plats som eventuellt förmanar till stordåd?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...