23 oktober 2021

En dag i lördagens sköte?

Konstigt det här med coronan förr då ville ingen ha skiten. Nu när man pratar med typ grannarna och andra då vill plötsligt alla ha skiten? Bara för att få det pronto och sen gå vidare med sina liv visst är det märkligt men naturligt? Naturligtvis är det så att det är lika bra att få skiten sen blir man av med det, så är det ju bara. I min familj har alla medlemmar fått corona, men min tonårsdotter är värst för hon har fått det 2 gånger. Annars så har övriga familjen precis kommit hem från dagens ridlektion. Medans dom har ridit in gamle svarten så har jag själv chillat runt och tagit vara på livets goda ting. På tal om vädret så mörknar det redan vid 19.00 blecket. Vart fan är vi på väg någonstans? till vintern förstås sommaren har för längesedan passerat revy. 

Men än så länge är det fortsatt höst med allt vad det innebär? Första snön den lär komma inom kort den ställer alltid till problem alla dagar i veckan. Folk blir liksom tagna på sängen totalt oförberedda? För övrigt känns det faktiskt ganska skönt med mörkret eftersom man är en höstmänniska uti fingerspetsarna. Återstoden av den här underbara lördagen ska min tonårsdotter och jag spela både skitgubbe och dam frugan skall fixa iordning kvällsmaten. Dessutom är det shl hockey som kommer att fånga våran delade uppmärksamhet ett par timmar framåt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...