16 oktober 2021

Ett sorts frostigt uppvaknande?

Vaknade upp med ett markliggande frosttäcken och ett par ynkliga plusgrader. Problemet så här i brytningstider är vilken jacka man skall ta på sig? Naturligtvis är det ju inte så svårt det är bara att sätta på sig höstjackan på morgon och byta till sensommarjackan på eftermiddagen. Hur svårt kan det vara? Idag skulle min dotter ut på en långritt med sina hästpolare men hon fick ställa in den på grund av sjukdom. Inte så himla kul att vara ute i terrängen hela dagen med en förkylning. 

Efter en knapp timmas promenad med jycken Dino så blev det frukost eftersom jag är gammal i gården så blev det såklart Skogaholms limpa med salami ost och västeråsgurka naturligtvis ett par koppar kaffe till. Det där med te och skorpor har jag aldrig riktigt förstått mig på? Men jag beundrar dom som nyttjar den där drucken? Frugan skall jobba ett par timmar hemifrån idag men först skall vi åka till ett par gravar för att risa. Naturligtvis under starkt protest från min sida men vad gör man inte för husfriden?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...