24 oktober 2021

Jakten på morgondagens glimma?

Det är många yrkesgrupper för närvarande som står i fokus. Vårdpersonalen som sliter alla dagar i veckan. Poliserna som får rycka ut både på det ena och det andra kan tänka mig att det är sjukt mycket. Familj relaterade prylar saker i omlopp gäng kontra knarkrelaterade ting. Restaurang personalen som varken vet eller in ska vi slå igen eller inte anställa nya eller? Hotellnäringen som inte heller vet ett skit om morgondagen inte ens om personalstyrkans kapacitet? Kan även tillägga att dom flesta köpcentren har haft det stentufft att överhuvudtaget få in ett schysst dagskapital kan tänka mig att det diffar en hel del? 

Rätt som det är blåser det förbi en radda blåljuspoliser i full kareta säkert på jakt efter någon Jönsson liga aktig person som antingen har lyckats eller misslyckats liksom ett 50/50 läge. En gång skurk alltid skurk ytterst få kommer in i det vanliga svenssonlivet? Säkert är det så i minst 80 procent av fallen resten försöker övertyga både sig själv och omgivningen? I mitt område huserar det många olika personligheter med minst lika många bakgrunder med etniska grupperingar. Misslyckade integreringar olika människoöden pinsamma dramaqueener tragedier etc. Ett brokigt klientel i ett brokigt landskap som ständigt förändras till nåns fördel eller nackdel från vagga till grav.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...