12 oktober 2021

Lost in space och dess faktorer?

Eftersom jag är en tänkare av stort format om oftast vrider in och ut på vissa uppkomna teorier. Bänder bryter på redan färdiga teorier som jag ställer mig undrande över? Så funderar man lite på vilka osynliga faktorer som egentligen styr eller påverkar vissa slumpmässiga saker i vår omgivning? Vad dom har för betydelse och inverkan på vårt liv och leverne? Varför det blev som det blev och så vidare i all sin evighet? Det kan tyckas vara både knäppt skruvat och sinnesrubbat? Riktigt tunga saker att grotta ned sig i? 

Men ändå tror jag på att någonstans omkring oss finns dessa osynliga krafter. Som både söndrar och härskar som omedvetet påverkar allt som vi gör i vår direkta närhet? Både lång och kortsiktigt? Det kan tyckas vara rena rama lost in space teorier? Helt tagna ur luften? Dom som tvivlar får fortsätta med det? Men själv anser jag att dessa osynliga krafter påverkar oss indirekt på ett eller annat sätt? Det är i alla fall min slutsats.

En faktor att räkna med.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...