24 oktober 2021

Venus en utopi eller snar verklighet?

Nu visar nya rön på att det kan finnas liv på Venus utav alla planeter? Man kanske har gett upp hoppet om liv på Mars? Den kanske ligger för långt bort för att kännas okej? Apropå planeten Mars så finns det svenskar som har köpt biljetter till en resa till Mars? Men pengarna räcker bara till ditresan dom får säkert lifta hem stackars losers.  Själv så har jag alltid varit fascinerad av rymden av universum dess mörka hål och maskar. Dess eventuella början eller slut kanske är det så att vi obetydliga jordbor i sammanhanget lever i en annan dimension än övrigt liv i rymden? Det kan faktiskt vara så sjukt enkelt att den teorin stämmer? Hur som helst inbillar jag mig att ett gäng ufon redan styr vissa länder med järnhand? 

Ingen nämnd ingen glömd allt annat är endast spekulationer? Bara jag får ta med mig en komplett vinkällare då blir allt frid och fröjd då kan jag med lätthet tillbringa några år på Venus om så krävs. Skulle vara kul att frottera sig med planeten Venus kulturelit. Hoppas bara dom är mera vänligt sinnade än våra så kallade elit typ Hollywood fruar? När jag var liten grabb trodde jag att den där elaka granngubben kom från månen. Han var åtminstone jävligt den mångubben som jag kände till som hade värsta månansiktet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...