24 oktober 2021

I staden bor dom godtrogna?

Bor i en stad som förr statistiskt sätt kännes så stabil som var näst intill kliniskt ren från grövre brott. Som exempelvis brutala mord skottlossningar i parti och minut. Gangster ledda mc-gäng strippklubbar meningslösa våldtäkter barnpornografi brott hos både kyrkans betrodda män och gubbsjuka ungdoms ledare. Dessa sjukt perversa män har jobbat i godan ro med oskyldiga barn. Våra godtrogna barn som dom brutalt har utnyttjas för sin egen njutnings skull på både det ena eller det andra sättet? Avskyvärt är vad det är det borde vara dödsstraff på sådana tilltag. I min stad finns det ett område i ytterkanten någonstans därute i periferin. 

Som när det byggdes på 60-talet var ett framtidsboende för barnfamiljerna. Idag tillhör detta från början paradisidyll ett av landets absolut värsta tillhåll för olika kriminaliteter. Ett till ytan upprustat ställe där skenet definitivt bedrar. Men där under ytan hopar sig allt snabbare dom sociala problemen. Svår arbetslöshet utanförskap en totalt misslyckad migration. Anonyma barnäktenskap till halvdana könsstympningar. Olika klaner som styr vissa gator har egna lagar där knarket flödar fritt i samhällets goda minne. Ett ställe som ingen mer än jag känner till vill vistas i efter klockan 16. Vi hade ändå inget ärende dit?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...