24 oktober 2021

En söndag med klös?

En tidvis strålande söndagsinledning fast det är 7,5 grader varmt så finns den där begynnande kylan i bakgrunden. Var ute med jycken Dino runt 8 på morgonen på vår sedvanliga 45 minuters helgpromenad. Folk lite här och där håller på att skifta däck troligtvis räknar dom med snö inom kort? Vi tänker inte byta däck förrns om några veckor vi tänker inte slita ut dubbarna innan snöhelvetet kommer, dessutom är det knappast miljövänligt. 

Som vanligt är min tonårsdotter ute och rider med sin kuse det skall visst vara nån teknikbana idag? Som hon rider idag och med sina superba utveckling så är det ingen match med dagens övning. Våran andra djurmedlem är en svart dvärgkanin som lystrar till namnet Feffe, en bitvis social individ som både älskar att vara i centrum och i periferin. Men idag klippte min hustru hans klor och borstade pälsen ren från allt det gråa.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...