24 oktober 2021

Om drömmarna uppfylls?

Ibland önskar man sig långt bort som möjligt så långt bort man kan komma bort ifrån den här vardagliga verkligheten. För att måhända landa någon annanstans där inga faror finns ingenting, som kan få dig ur balans? Där inga yttre eller inre omständigheter finns inga hot ingen förbannelse. Det stället finns i alla fall inte på min karta? Det är därför som man önskar sig det? Våran rådande verklighet är så pass kompakt att det inte finns något utrymme för impulshandlingar. Vilket såklart strider mot människans sanna natur? 

Istället försöker vi anpassa oss till en krass verklighet som vi inte alls vill vara delaktig i vilket i sin tur strider emot våra innersta drömmar. Vi kanske vill något helt annat än denna här tudelade verkligheten så är det oftast. På tal om nåt helt annat undrar vad tomten skall göra i år? Den lär ju inte var så himla uppbokad nu när näthandeln ökar lavinartat? Skillnad var det förr då var det bara att koppla på renarna och ge sig av. Den kanske sadlar om och blir nåt helt annat varför inte en nättomte med rätt att förverkliga?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...