28 oktober 2021

En dag bland makaronipuddingar och innerslangar?

Att köpa en ny innerslang kan minsann ha sina sidor? Åkte iväg glad i hågen med alla mått inprogrammerade innanför pannbenet. Det här blir bara skitbra trodde jag i min enfald tänkte jag? Väl framme undrade den bitska biträdet vad jag hade för fälgmått? Vad då för jävla fälgmått? Det finns ett par dussin att välja mellan vill jag bara upplysa dig om sa det bitska biträdet? Tja fälgmåttet sa jag lite tveksamt och trevande okej. Jävlars jag hade inte skrivit upp det där jävla fälgmåttet.Jag kommer tillbaka herregud upplyste jag henne om. Sagt och gjort efter mycket om och men faktiskt flera om än men fick jag till slut min innerslang. Pang på så så var det liksom klart men vilket jävla bestyr. Vädret idag tja det har varit som korsning mellan olika mellanting? Kort sagt varken hackat eller malet eller ingenting för den delen möjligtvis då lite regn med mycket blåst. Det bästa med det här vädret är att temperaturen är behagligare sånt gillas såklart. 

Desto äldre jag blir ju skönare vill jag ha det. Om några år vill jag bara ha tropiskt klimat. Men än är jag inte där? Eftersom jag bor i det avlånga landet Sverige så vill man ju bara ha lagomväder. Troligtvis blir kvällens mat grillad kyckling med potatisklyftor i air fryern. En familjär kollektiv favoriträtt. En period tyckte jag att man åt lax flera gånger i veckan det stod mig faktiskt upp i halsen. Tack vet jag makaronipudding denna smått bortglömda 70-tals skolmatsrätt denna mäktiga ikon. Så himla missförstådd så hatad och ratad av gemene man men som fick ett rejält uppsving av mig personligen för ett tiotals år sedan. En rätt som definitivt kommer att överleva mig garanterat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...