25 oktober 2021

Med smörgåstårtan i centrum?

För en stund sedan rök den sista delen av smörgåstårtan inget öga blev torrt. Tre dagar varade gobiten den blev perfekt ju längre den fick stå den liksom mognade i smakerna. Mitt presentkort täckte en 6 bitars samt en smörgåsbakelse och två drickor. Totalt fick jag lägga ut 4 spänn på kalaset det var det värt totalt sett blev det 1,33 spänn om dagen billigt så det förslår. Det småruggiga vädret fortsätter att dominera med några få solglimtar där emellan. Det hela påminner stundtals om döda polska skogar kalt med noll lövverk trist och tidvis grått. 

Annars har coronan inte gjort så mycket väsen av sig men vi får väl se när det skall summeras efter julhelgerna? Nu kanske dom där rutinoperationer som har fått stå tillbaks för covid patienterna kan genomföras. Det man kan inget göra nu är att se till att man tar sitt eget ansvar framledes. Då har man gjort mer än tillräckligt. Moralen kan man ifrågasätta, man måste fightas med dagligen. Dom som inte finner allvaret i den här pandemin har ingen respekt för medmänniskorna? Trots allt så fortsätter pandemin fast man nu har släppt på alla restriktioner.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...