31 oktober 2021

Ut ur ljuset in i mörkret?

Kommer det något gott ur det här kompakta halloween mörkret? Tja inte vad jag vet? Inte mer än att dom senila gengångarna hostar blod dom knäppa gastarna kramar livet ur dig och andra eller dom oborstade häxors pikanta parad även andra olycksbådande saker radas upp på löpande band. Självklart icke att förglömma finns även dom goda sakerna medräknade såsom den ytterst delikata janssons frestelsen dom handrullade primörköttbullarna den inlagda glasmästarsillen. 

Den iskalla överste snapsen den omsorgsfullt lagrade ölen det transatlantiska vinet med balanserad syra. Hos mig står nästa helgs mat i fokus drycken i centrum det som jag räknade upp samt dom inbjudna gästerna. Idag har vi den riktiga halloween med endast några få döda plastspindlar att uppbringa lite dåligt men ändå helt okej. Efter en ytterst perfekt hoppning av min tonårsdotter så firade vi händelsen med McDonalds.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...