20 oktober 2021

Från strul till stabilitet?

Undrar om vi har lärt oss någonting av det här året fram tills nu? Nåt som vi kan ta med oss in i 2022? Tja det återstår att se? Självklart så vet vi för hoppningsvis vad vi har gjort för fel fram tills nu? Eller misstag som vi mot förmodan i bästa fall kan rätta till? Andra saker kan vi uppgradera förnya eller förbättra göra om göra rätt. Naturligtvis inbillar man sig det personligen så har jag lärt mig att aldrig ta ut något i förhand man blir bara ledsen om det skiter sig. Det kan gå fel eller bli som man inte har tänkt sig nåt jävla strul blir det alltid så himla typiskt. Det spekuleras om man skall ta den tredje dosen vaccin vilket kan vara bra för riskgrupperna. Personligen är jag mera försiktigt för jag har haft corona trots 2 doser, inte fan blev det lindrigare. Tänker tänka mer än en gång men jag har tagit min ståndpunkt och accepterat den, sedan får såklart var och en göra som dom vill med sina liv? Det troligaste är att jag helt skippar tredje dosen. 

Man tillför faktiskt sin kropp främmande ämnen som man har en susning om hur ens kropp reagerar? Personligen ser jag med tillförsikt på det kommande nya året. Allt som blev fel i år kanske om vi har lust och ork rätta till 2022? Något annat törs jag inte tänka på för värre än så här kan det inte bli eller? För egen del så har jag, varit frisk som en nötskrika förutom dippen med coronan och någon enstaka svacka. Allt handlar faktiskt inte om corona vilket man kan tycka. Man kan faktiskt drabbas av en helt vanlig förkylning just en sådan vanlig klassisk bonnförkylning gjorde mig sängliggande under 14 dagar. Ingen lek kan jag säga för en sådan förkylning kan få stora starka grott karlar till att börja gråta. Jag lovar jag har själv bevittnat det tragiska.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...