Tomas Rolfhzon Ekman

30 oktober 2021

Ålder en modifierad siffra?

Det där med ålder eller hur gammal man är eller kan bli eller borde vara? Kan vara lurigt att berätta vad är lögn vad är sanning? Ser man äldre ut än man gör sig eller yngre ut än vad man borde? Ålder är bara en siffra sa alltid min kloka mormor visst tusan är det så. Den siffran som jag är i just nu i skrivande stund kan vara väldigt varierad beroende på vilken tid på dygnet man undrar. På morgonen kan den siffran öka dramatiskt likaså på kväll. Under dagen kan jag snygga till min siffra så att den blir trevlig i sällskapet. Annat var det när man var en liten grabb då var siffror oviktiga det enda viktiga var om man var ett halvår äldre? Ett halvår yngre vad inget att komma med det stod inte högt i kurs hos polarna. 

Nu för tiden vill man bara glömma allt vad siffror heter förutom siffran sex och pengar möjligtvis. Många nollor är bra i pengasyfte. Senast jag fyllde bestämde jag mig för att behålla den siffran? Såg bra ut den får inte förändras med åren vilken den såklart gör. Yngre blir jag knappat såklart inte men tidlös kan jag bli det strävar jag efter. Ingenting är omöjligt som Gunde Svan brukade säga. Hur som helt idag ska vi äta tacos med tjejerna det går minsann inte av för hackor till denna gudamåltid naturligtvis dräper vi anrätten med ett par flaskor vin dessa smaker som definitivt gifter sig med varandra.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar