22 oktober 2021

Våra olika bejakande sidor?

Det där med att männen skall bejaka sin kvinnliga sida? Det får man tycka vad man vill om så är det? Låt oss säga att kvinnorna i stället bejakar sin manliga sida? Då rynkar nog en viss kategori inskränka sina pannor i djupa oroande veck så kan det visst det vara? Jag vet att det är så. Alla har vi rätt att bejaka någonting oavsett vad? Så länge som det inte blir samhällsfarligt? Apropå dagens mat så är det många bud om detta och lika många undrande kockar. En vill ha skräpmat från McDonalds det funkar sisådär! 

En del vill ha gårdagens rester okej. Det funkar också i brist på annat. Den tredje i församlingen ingen nämnd ingen glömd vill ha nåt helt annat? I kväll blir det liba pizza med godsaker på. På torsdagar äter man enligt gammal svensk tradition ärtsoppa med pannkakor i bästa fall blåbärssylt med grädde punkt slut! Ibland får även jag ge mig för majoriteten eller så får jag väl förlika mig på omgivningens vibbar. Mitt extra mandat som nybliven överårig mitt dolda ess i rockärmen blir att jag trollar fram ett par nygräddade liba pizzor med all in på.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...