Tomas Rolfhzon Ekman

22 oktober 2021

Ett universellt magplask?

Konstigt egentligen så handlar livet bara om att hitta den förmodade tappade balansen? Visst låter det rubbat men så är det? Vissa kanske letar ett helt liv efter den där nedrans balansen men finner den inte? Den kanske bara behöver lockas fram med lite ying yang magi eller en sockerbit och pincett så är det klart eller så? Personligen så är min balans för närvarande fastklistrat i en helt annan dimension än den här troligtvis fast i nåt sketet litet maskhål eller nån marinergrav nånstans bortom yttre universum? 

Eller så finns den mot förmodan i ett dolt skrymsle på muggen? Inte fan vet jag ibland vet jag inte vad jag heter? Inbillar mig att om man hittar den där jävla balansen då skall saker och ting ordna upp sig till slut med automatik? Det tror jag vad jag vill på tjenare! I och för sig så har större mirakel än så inträffat eller hur? Typ när Jesus föddes?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar