08 november 2021

Bortom drömmarna finns dom riktiga anhängarna?

Som vanligt cyklar jag varje dag till jobbet tur och retur som en programmerad robot vilket jag har gjort dom senaste 40 åren. Nu i väntan på typ julen så kommer den inte hindra mig nämnvärt mycket, kanske får man räkna med 2 scenario ett med sjukt mycket snö ett med sjukt lite snö...whatever? Alla har vi väl våra paketerade drömmar om någonting annat? Typ slöa i söderhavet? Så är det i mitt fall, men i väntan på detta otänkbara så kör man på som vanligt som om ingenting hade hänt. 

I morse när jag klev plikttroget upp ur min varma sänghalm så fick jag verkligen gnugga mig hårt i ögonvrån, därför att på termometern stod det att läsa -1,5 grader hör och häpna trodde fan inte det var sant men det var det. För mig personligen så lider jag knappast utav kylan snarare tvärtom, kan faktiskt tycka att det kan vara riktigt skönt. I motsats till mina övriga familjemedlemmar dom verkligen hatar kylan 2.0. Men nu är det som det är, naturligtvis finns det en medaljens baksida den baksidan är garanterat det begynnande vintern som kommer inom kort.

Drömmarnas anhängare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...