08 november 2021

Visionerna kan bana vägen för framförhållningen?

Herregud nu närmar sig frystempen snudd på 4 grader snacka om frysklimat deluxe, helt klart är att man aldrig vänjer sig fullt ut kanske efter hand. Plötsligt händer det att sommaren försvinner allt övergår till höst för sedan bli vinter, sträng eller inte? Våra visioner framledes kan man säga är att inte frysa ihjäl på studs? Va fan, vad har vi att vänta på när vi bor i ett avlångt land i norr med 4 årstider. 

I mitt stilla sinne inbillar jag mig att inom låt oss säga ett sekel eller så, då får vi 2 årstider en extrem blöt och en grym torr i bästa fall kanske vi hamnar i en icke landskapsliknande miljö med ett varierat icke väder hur kul låter sånt? Framförhållningen blir i annat fall kanske inte alls som man har tänkt sig? Eller så blir det skitbra. Resonemanget kanske känns lite som rysk roulette take it or leave it vad har vi för val. 

Visionernas man.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...