23 november 2021

Blixtsnabbt uppvaknande i gränslandet där husfriden huserar?

Förra veckan hade vi en klassisk mellandag hemmavid med ett badtema på agendan någonstans på mitten av det luddiga gränslandet mellan lek och allvar mellan stoj och skoj bland glädje och fnatt. Den här specifika dagen tillbringade vi på stadens badhus och ägnade oss helt åt dottern med allehanda vattenlekar med olika upptåg med skratt med kallduschar som lätt kunde väcka upp dom döda även levande. Vi hade med oss chicken nuggets som är en klassiskt barnslukarrätt. 

Själv var jag i alla största grad delaktig i vattenkaoset kände mig bitvis som kungen över alla här frugan dock skakade på huvudet i vanlig ordning i mitt sällskap, hon har nog rätt i när hon påstår att jag aldrig någonsin växer upp och blir vuxen på riktigt? Jag kontrar blixtsnabbt med att vem fan vill bli vuxen i dom här stelkragade tiderna? Kul så länge det varade absolut så var det. Dottern hade i alla fall sjukt roligt och förväntar sig en snabb repris på badhuskaoset självklart svarade jag vad gör man inte för husfriden.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...