21 november 2021

Mitt inre rum framkallar stillhetens magi?

Idag pausar jag definitivt bort stressen söndagar skall man endast värna vårda om tänker bara framkalla stillhetens magi det enda som möjligtvis kan irritera mig idag förutom frugans tjat och gnat kanske blir ett förlupet frostnäpet fjäderfä som kommer allt för nära mitt revir mitt inre rum då jävlar blir måttet rågat. Eller ett oupplyst spån som tränger före mig i bolagskön vilket inte får hända frugan hon är i full sjå med att både adventspynta och förbereda kvällens entrecote. 

Denna här sista helgen innan första advent då skall allt upp från tomtar till stakar. Det gäller att ligga på topp för att sedan aktivera fritt fall framöver. På måndag som sagt börjar verkligheten att råda igen egentligen så undrar jag vart all tid har tagit vägen? Fråga inte mig för jag har liksom ingen aning puts väck liksom.

mitt inre rum?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...