04 november 2021

Genom eld smärta och olika saker?

Genom ett helt arbetsliv kanske man passerar olika uppgifter åtminstone i nutid inom olika områden med olika saker. I mitt fall så har jag varit allt i från bokbindare till poolstädare på akuten där emellan landade jag både i affärs sektorn ett femton tals år till bemanningsägd lagerarbetare inom alkohol branschen från plåtslagare till vaktmästeri inom äldreomsorgen som det blev till slut. Ett spann på över 40 bast. Skillnad var det med morfar han jobbade på i typ 50 bast på ett och samma jobb dessutom var han aldrig sjuk en dag om han trivdes eller så fanns inte på hans snäva världskarta bara att gilla läget? Kort sagt kan man kalla han för en man som inte gillade olika saker?

Vore det annat så höll han det inombords. Han såg det snarare som en födkrok än ett kall. På den tiden var man på ett och samma ställe mest hela tiden? Herregud vad tråkigt kan man ju tycka som en modern människa? Skillnaden idag är att det finns mer möjligheter och möjligheterna ser annat ut än dåtiden. Dessutom kan man alternera dom olika sakernas möjligheter? Har man bara dom rätta verktygen då kan man som sagt gå hur långt som helst vilket jag är ett exempel på?

olika saker


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...