21 november 2021

Likvärdigt på ett och annat sätt?

Ibland kan man föreställa sig vad olika människor jobbar med har man bara en hyfsad skaplig personkännedom så kanske man kan klura ut det. Om man till exempel inte visste vad Trump jobbade med skulle jag garanterat gissa på att han var clown eller komiker eller nåt likvärdigt. Men nu vet jag såklart vad den mannen sysslade med vilket jag fortfarande än i dag inte kan fatta han är och förblir en gåta? Ibland blir man smått överraskad över folks val må det än vara? Det skulle vara kul vad folk gissade på vad jag jobbar med det skulle säkert bli ett brett spektra av olika jobb kategorier. Likaväl som man kan se hur hundägare respektive hund är så himla lika oftast blir det rätt komiskt. 

Några exempel en stor överviktig person med en sankt Bernhard eller en mager skrika med en smäcker tax en skränig dryg gapstare med en odräglig skällande jycke en dopad kroppsbyggare med en pitbull ibland kan man faktiskt para ihop sådana par. Min egen hund som är en lagom hanterbar liten mellanhund som varken skäller eller är bångstyrig som lyssnar noga på vad hans matte har att berätta den jycken passar prima till mina unika egenskaper bäst att tillägga är jag överviktig svar nej. Visste jag inte vad exempelvis vad våran statsminister Stefan jobbar med skulle jag lätt gissa på brottningstränare? Det skulle säkert både han och jag skratta oss fördärvade på om jag skulle berätta det för honom? Ibland har man grymt fel tack och lov för!

likvärdig skrivmaskin?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...