19 november 2021

Jag vet inte riktigt ordningen?

Tendensen är att dom som jobbar inom den sociala sektorn blir mer eller mindre hotade till livet under varje arbetspass vilket såklart inte känns helt okej. Dels är det dom stackars socialsekreterarna som får utstå spott och spe för att försöka få till någon slags ordning i oordningen. För att inte tala om poliserna som varje dag får mentalt och fysiskt brottas med med mer eller mindre kriminella element som kan variera i sin psykiska status. 

Sen har vi även akut och ambulanspersonalen som alltid måste vara beredda i fall något otrevligt skulle hända vilket det gör titt som tätt? Deras utsatta miljöer är alltid i riskzonen. Apropå otrevligt så vaknade man upp till ett riktigt tråkigt regnigt blåsigt höstväder men 10 grader varmt. Nån stans känns det i luften att vintern är på gång jag vet inte riktigt när den skall börja? Saker och ting kan variera som bekant. Men den gemensamma nämnaren blir att alla parametrar pekar åt samma håll eller?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...