10 november 2021

Respekten är lika otydlig som drömmande nymfer?

I vårt respektlösa samhälle faller alla moraliska och etiska aspekter som avlagda sopor utan att någon plockar och sorterar dom. Bara på dom senaste 30 åren har respekten mot/till sina medmänniskor totalt försvunnit naturligtvis så finns det gudomliga undantag som i allting annat, men procentuellt sätt är den biten rent åt helvete både skriftligt och bokstavligt. 

Drömmande nymf.


Sedan vad det beror på kan man såklart ha både olika synpunkter och åsikter om men jag tänker inte spekulerar vidare i detta ämne. Apropå vädret så var det igår tisdag någon minusgrad och lättare snöfall som så småningom övergick i regn slash blask. Idag när jag cyklade iväg lite smått drömmande runt kvart över fem i morse hade jag nästan 12 grader varmt. Även i detta ämne tänker jag inte fördjupa mig nåt nämnvärt, men visst kan det vara någon form negativ klimatpåverkan vilket är en lågoddsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...