14 november 2021

Fars dag med jämna mellanrum?

Fars dag 2021 denna smått ikoniska men tvivelaktiga dag bland dagar började med att det regnade paket på min sänghalva, självklart dansade jag regndansen och hoppades på muntra tillrop men dom uteblev. Det troligaste är att dom tyckte att jag borde skruva fast min lös skruv igen, den har otrolig tendens till att lossa med jämna mellanrum men det bjuder jag på som allting annat. Dom där paketen var typiska fars dag paket såsom strumpor kalsonger duschkräm och deodorant allt sånt där som män behöver? 

Om man nu inte är en urskogs tamejfan dessa forntida överlevare är inte så himla kräsna dom tar det dom får utan mankemang. Vissa anser inklusive min salige fru anser att det är fars dag varje dag 24 timmar om dygnet året runt, kanske har hon rätt men troligtvis grymt fel. Vi män må vara obotliga vildar men när vi kommer till finare ställen då rättar vi in oss i leden åtminstone vissa av oss.

Två  kräsna vildar och en kung?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...