17 november 2021

Efterskalvet i väntans tider?

Tittar efter i garderoben efter skelett spännande tycker säkert ni va fan tycker andra i brist på annat? Men i väntan på det stora gud vet vad deluxe. Alla verkar ha skelett undanstoppade i garderoberna nu för tiden både små och stora mer eller mindre rumsrena så himla modernt. Men jag hittade inga hos mig bara en massa skeppsvraksliknande bråten från olika tidsperioder. På tal om garderober så liknar min egna garderob mer ett formalinstint mausoleum än ett ordinärt förvaringsrum kliniskt fritt från dagsfärskt damm inte ens dammråttorna vågar sig dit. 

Har aldrig varit i och för sig nån större vän för perfektionism bara på jobbet kanske. Åtminstone inget som jag visar öppet är nog i grund och botten en luffare. Kanske förr i tiden då klockorna knappt rörde sig bara visarna tycktes springa bort nu för tiden verkar allting springa bort vad det nu än må vara då timmarna stod stilla i väntan på den kungliga saluten. Jag väntar fortfarande på efterskalvet efter saluten. Den kanske kommer när man minst anar det? 

Tidsperioder?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...