13 november 2021

När måndagsexemplar blir skräck drömmar?

Säga vad man vill om måndagar det finns det såklart hur mycket som helst att prata om. Nog fasiken är det en dag då allt som inte ska hända händer på? Man har ju hört talas om måndagsexemplar som varit både varit skräckexempel och mardrömsliknande. Min måndag som var började med att jag cyklade till jobbet som vanligt lite trött lite låg. Väl framme till kneget hade jag plötsligt inga nycklar på mig? Cyklade hem igen kände på mig att knippan satt kvar i dörr låset i bästa fall mycket riktigt så var det. Cyklade tillbaka till kneget väl framme började jag leta efter mobilen va i helvetet är det frågan om tänkte jag i mitt överstressade huvud? 

Den ligger säkert kvar på köksbordet skulle fan inte förvåna mig mycket riktigt så var det. Cyklade hem igen. Mycket riktigt så låg mobilen prydligt framme på köksbordet cyklade tillbaka till kneget för femtioelfte gången i mitt stilla sinne började jag undra om jag har blivit senil? Nu jävlar skrek jag men handen för munnen nu jävlar cyklar jag inte tillbaks nåt mera. Mycket riktigt så skedde inte på dom turerna hann man tänka en hel del om livets olika spruckna drömmar till vara eller icke vara. En taskig måndag som säkert går till historien som ett jävla bakslag på ett eller annat sätt.

Måndagsexemplar och spruckna drömmar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...