28 november 2021

I stora drag en drastisk åtgärd?

Nästa år 2022 blir säkert ett annorlundare år. Troligtvis sätt ur alla tänkbara synvinklar synpunkter. Dels min hälsodeal med frugan i ett främjande projekt som skall hålla på tills vi tycker att det räcker? Där vi i stora drag plockar bort diverse onyttigheter i fråga om mat och dylikt. Även begränsar alkohol konsumtionen till smått löjliga nivåer en drastisk åtgärd en förändring som dessvärre är helt nödvändig. I det här fallet är inte ensam starkast utan par teamet i sin helhet som blir en urstark grymt motiverad faktor att räkna med. 

Naturligtvis så har vi varit med om detta förr med blandat resultat men nu har vi gett oss fan på att vi tillsammans skall besegra alla eventuella fiender i vår väg må bästa enhet vinna men det finns alltid en medaljens baksida som man kanske inte hade räknat med? Eftersom jag alltid är och förblir vinnarskalle att räkna med så har min filosofi varit den att det viktigaste är inte att delta utan att vinna. Den vinnande men samtidigt den smått egoistiska ideologin kommer jag såklart att fortsätta med tills jag är tillfredsställd med resultatet. Så idag den förta advent blir det frosseri 2.0 med chokladmousse vispgrädde och hela baletten. Med dom obligatoriska skumtomtarna med paradis asken jordnötterna etc. i dag så lever vi med parollen som om dagen vore den sista i vårt liv?

I värsta fall medaljens baksida?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...