13 november 2021

Kristallklar som en sprutandes analytiker?

Att vara mångsidig är såklart ett fjäder i hatten för den etablerade artisten, att kunna många saker samtidigt som man har full fokus på grundsaken. Det låter fan inte lätt för den oinvigde men säkert en skär rutin för strålkastar stjärnan som med sitt multi kunnande kan trollbinda sitt publikum med en handvink. I mitt fall kan jag knappast trollbinda någon större publik, inte ens min strävsamma jycke vid namn Dino alias kid curry tycks var speciellt imponerad av mina konster möjligtvis då jag kastar till honom ett ben drar han till med ett dollargrin? 

Det diskuteras fortfarande i vissa kretsar om att få sin smala publik att bli tillfredsställd för stunden så pass mycket att dom återkommer, även då måste man såklart leverera sin vara till fullo i en bransch där färskheten är ett måste för fortsatt framgång. I det här fallet kan jag tycka att min analys är lika kristallklar som en kall vinterdag på Hjälmarens is. Hoppla Kerstin, säger plötsligt min saliga fru vem tror du att du är egentligen nån sorts jävla analytiker? Det kan du ge dig fan på att jag är skriker jag tillbaks med den dreglande fradgan sprutandes ur alla håligheterna i ansiktet.

Att trollbinda sitt publikum.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...