14 november 2021

Kombinationer både oändliga och fantasifulla?

Pannkakor denna smått geniala och enkla rätt som jag dessutom är barnsligt förtjust i till och med sjukt lyrisk över denna rätt som man kan göra så mycket av. Olika varianter oändliga kombinationer som förrätter varmrätter till fantasifulla desserter. Till och med en smarrig pannkakstårta som grädde på moset som dessutom har serverats nån gång av undertecknad. Vet inte hur länge sedan det var när jag åt pannkakor senast? Det var säkert sjukt längesedan sagt och gjort så blev det frukost pannkaka idag eftersom det var fars dag. Lax däremot är en rätt som jag definitivt har förätit mig på kort sagt det är inte längre gott? 

En period, så åt vi lax hur ofta som helst till sist blev resultatet att det växte i munnen på mig det var inte kul på nån fläck. Mina andra två kvinnliga familjemedlemmar dom andra å andra sidan inte haft en tanke på att föräta sig? Eftersom jag saknar mandat i frågan så får jag vackert böja mig för majoriteten så det klubbades igenom att lax kommer serveras någon dag nästa vecka. En seger för demokratin trots allt eftersom vi gick halva vägen var i frågan. Dock ett nederlag för andra motsatta viljor? Hur som helst skall vi äta en riktig smarrig fars dag middag om ett par timmar. I morgon det jag som lägger fram ett vinnande mat förslag om det förslaget mot förmodan havererar så har jag en plan B i rockärmen en slicad joker dom knappast kan säga nej till.

Frukost pannkaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...