21 november 2021

Klassiker blir det först när advents kaoset har lagt sig?

Idag är det kaos i ordets rätta bemärkelse därför att frugan håller på att advents pynta med julstakar ställa fram ett par tomtar från loftet sockertopps granen med mera. I och för sig inget konstig i detta förfarande eftersom vi har gjort det i sjukt många år nu med det är kaos så länge hon håller på, men som tur är så är jag där för att styra upp det hela men jag lägger mig inte i detaljerna. Känner att det inte är min grej det blir tjusigt när det blir klart som det har blivit genom alla år innan. 

Eftersom vi firar 20 år idag så tänkte vi slå till med potatisgratäng och entrecote en given klassiker som går hem i alla väder. På tal om vädret så var det minus 2 grader i morse men på min långpromenad under förmiddagen så var det ett strålande väder, på nåt sätt väntar nog bara vintern på att få sätta igång med sin verksamhet göra det den är bra på att fixa grymt mycket snö.

Styra upp skåpets innehåll?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...