16 november 2021

Diplomati däremellan de jordnära varelserna?

När stora ofattbara olyckor händer så sätts karusellen igång olika konspirationsteorier den ena otroligare än den andre diverse strategiska fake news vävs däremellan lite var stans allt för att förvilla eller förleda. Vem ligger bakom hur varför eller därför? FBI CIA Säpo staten whatever eller gud fader själv? Locket läggs på och dom tysta diplomaterna de som verkar i periferin sätter diverse kärnfulla hjul i rullning för att vi inte skall tro det värsta för att minimera dom förbryllade tankarna? Säger inte att det är så men det kan mycket väl vara så en ren och skär diplomati uti sin linda? Gynnar det inte staten då kan det vara allt det där ligger på en betydligt högre nivå än vi gräsrötter långt mycket högre. 

Än vi så kallade jordnära varelser når. Råkar vi nå dit om så är då vet vi ändå inte vad allt handlar om? Som vanligt blir den lilla människan bortkollrad den lilla obetydliga brickan försvinner in i det oförklarliga. Idag har vädret faktiskt varit skapligt stabilt. Vissa går med shorts kanske för att stila andra har toppluvan på tja alla gör vi som vi vill? Hur det än är kan det vara svårt att klä sig rätt i detta traditionella mellantings väder. Känns som det ändå är lättare att klä sig i kyla än i hetta så är det bara faktum summarum.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...