21 november 2021

Konspirationsteori om den oroväckande framtiden?

Man undrar lite om allt blir normalt igen? i dagsläget är det garanterat ingen som vet ett smack om den saken? Men majoriteten har säkert sjukt många teorier om ditten och datten och allt där omkring. Det har dom alltid men Mister Tegnell han rynkar på sin redan fårade panna han anar en liten men oroväckande uppgång tacka fan för det en del folk i vår omgivning tror att den här pandemin är en ren och skär konspirationsteori? Andra tror att det här är ett enda långt jävla party det får stå för dom! Där förståsigpåarna det vill säga de redan hårt ansatta epidemiologerna som gör allt för att skoja till det hela Så klart inte medvetet men ändå. Alla skyller ändå på Kina i slutändan. En annan rolig herre, nämligen expresidenten Mr.Trump den mannen hade fått för sig att kineserna spionerar på hans amerikanska folk via en populär kinesisk app. Nu är säkert inte ryssarna längre hans logiska fiende utan en populär kinesisk app herregud, man slutar aldrig att förvånas? Klart det man inte förstår det är man rädd för. Ser vi månne en andra betydligt kraftigare coronavåg än den föregående som för närvarande sköljer in över oss som en brutalt global tsunami det verkar vara så! Forskarna världen över letar febrilt efter ett fungerande vaccin och ett i pillerform? Kanske är det som att leta efter en genomskinlig nål i en kompakt höstack inbillar mig någonstans att det aldrig någonsin blir helt normalt igen? Vi får nog fortsättningsvis hålla avstånd i både butiksköer och bardiskar från december månad kommer ett covidpass att gälla alla offentliga tillställningar mer än 100 personer. 

Vi har på kuppen lärt oss att andra mediala sociala verktyg funkar bättre än vad det gjorde före pandemin typ teams och så. Det finns numera ett före och efter då vi sprang runt på en massa ibland onödiga möten som både kostar tid pengar och ork på den fronten är det verkligen en positiv utvecklingen. Hör och häpna människan kan fortfarande utvecklas åt rätt håll evolution har sannerligen inte bromsat in kanske på vissa områden men inte på alla ingen nämnd ingen glömd? Enligt mig så måste det till ett fungerande långvarigt vaccin som får oss lugna trygga och säkra under en längre period. Men troligtvis så lär sånt dröja minst ett par år. Dessutom tillsätter man kroppen någonting som den kanske inte alls vill ha vill det sig riktigt illa så kan det få ödesdigra konsekvenser. I dagsläget känns det bara som om man väntar ut det nästa steget? I väntan på nästa en ödesmättad och lite smått kuslig känsla.

Oroväckande balansgång?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...