16 november 2021

Magkänslan kan vara som en förmodad katastrof?

Min magkänsla angående den här rådande globala situation alltså den om den sociala statusen just nu just här! Den knorrande magkänslan berättar för mig att det hela börjar på att krackelera lite var stans strukturer som förändras även attityder som spårar ut. Moralen men även etiken fallerar dom förut så trygga miljöerna börjar kännas allt mer osäkra ostabila och skrämmande. Allt runt omkring oss är mer som tickande slumpmässigt gjorda bomber än funktionella människor som i praktiken kan brisera precis när som helst. 

Vart som helst framför allt hur som helst bara en utlösande faktor kan starta kaoset spelar ingen roll vad det är bara ett förlupet ord på en fel plats till en fel person kan få det hela att gå käpprätt åt skogen vi är på god väg dit?  I kväll tänker jag låta bli att tänka i undergångs scenarier fundera över förmodade katastrof teorier. För idag är det tisdag visserligen ett riktigt jävla mörker ute men va fan det kan ju alltid vara värre? Det kan abrupt börja snöa om det vill sig riktigt illa herregud så fruktansvärt. Men även det kan vara sämre jag lovar?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...