28 november 2021

Har förträngt med full kraft vissa saker i min lilla värld?

Mycket olika starter har det varit det här året 2021. Nystarter omstarter frånstarter tillstarter nytändningar uppladdningar uppgraderingar etc. Verkar som att man börjar sudda ut 2020 helt ur våra minnen? Liksom tömt skräpet förträngt vissa valda delar negligerat fåtalet? Eller helt enkelt raderat ut skiten i ett enda kompakt stycke så tänker jag göra. Som alltid så här års när man börjar summera så kan ens resultat vara som en bergodalbana vaccinet i sammanhanget kan var det enda positiva så här på årets sista skälvande veckor. 

Annars så fick vårt klots befolkning ett präktigt globalt värmerekord som i min lilla värld är rent åt helvete ett par grader till åt fel håll så är det liksom kört hoppas bara gängs klimatforskar kår har grymt fel. Sen kanske det också var den där miljardärs clownen Trumps valförlust som blev det stora globala glädjeämnet men så här i efterhand var det faktiskt många som saknade hans unika och egensinnade förmågor dock inte jag. På tal smittan så härjar en ny variant av eländet med full kraft man har i dagsläget upptäckt ett par fall i Europa, den nya förödande smittan beskrivs utav en erkänd professor som man har släppt löst ett galet trehövdat monster.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...