27 november 2021

På tal om enhetlig klädsel?

En skola i mellansverige tänker inte acceptera vissa klädstilar som på ett eller annat sätt avviker på det som är normalt i deras ögon sätt? Exempelvis så skulle engelsk skoluniform vara en förebild vilket är okej enligt mig. Alla är lika klädda ingen känner sig utanför åtminstone inte när det gäller kläder. På mitt jobb ser vi också alla lika ut då enhetlig klädsel råder hur skulle det se ut? Om jag kom med säckiga mjukisbrallor midjeväska från 80-talet solbrillor bakåtvänd keps och tuggummi det skulle inte funka alla dagar i veckan. 

Vid köksbordet sitter min dotter och pluggar allt ifrån topografier ekonomiska kartor med mera dessutom skall det vidare utvecklas till någonting som läraren blir nöjd av plötsligt händer det att allt det där trillar rätt. Inte lätt alla gånger den här skolan kräver att föräldrarna är mer delaktiga nu än någonsin då gäller det att föräldrarna har ett högre IQ än sladdriga fiskpinnar.

Plötsligt händer det att fiskpinnarna brinner inne?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...