21 november 2021

Ta kommando över nya restriktioner?

Söndagskväll eller tidig tidig förnatt skit samma vilket? Min smygande ångest angående morgondagens jobbstart börjar kännas varenda liten fungerande cell aktiveras den börjar accelerera. Den där jobbiga känslan är obeskrivbar men skulle jag ändå göra ett försök att beskriva den skulle jag nog formulera mig ungefär så här: Som att ha typ 1000 luddiga  slemmiga tusenfotingar krypandes på varje liten ledig plätt på din kropp hur du än gör så får du inte bort dom. Visst låter det sjukt dramatiskt? Kan tyckas lite åt drama queen hållet är det så bjuder jag på det i så fall. 

Men den känslan slår aldrig fel lika dant varje söndag. Kanske är det åldersrelaterat trots allt? Eller bara en fix idé när mina hjärnspöken försöker ta kommando över alltet? Inte fan vet jag än så länge är man på rätt sida gränsen för gränsen mellan galenskap och geniförklaring är lika hårfint som ditt tunnaste hår knappt synbart alltså men kan förändras på bråkdelen av nån sekund. Det som talar till min fördel är att allt är precis som vanligt när man kommer tillbaks till kneget i morgon. Samma gamla regler samma ledning förmaningar nya restriktioner me mera med mera och så vidare. I morgon  känns det som om man aldrig har haft ledigt även den känslan slår aldrig fel.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...