07 november 2021

Drömmarnas julbord blir medaljens baksida?

Rätt som det var så föreslog dottern att vi skulle ha en asiatisk matkväll på tu man hand kanske ingen tillfällighet att det så. Jag hade det på känn eftersom vi har talat om det där för en tid sedan. Det blir allt ifrån vietnamesiska räkfyllda vårrullar till små naggande goda dumplings doppade i hoisin sås resten av innehållet har tjejerna hållit för sig själv suprise suprise. I den här familjen har dom olika drömmarna slagit väl ut alla har vi fått ta del av den gourmé fyllda magin. 

Igår var det årets första julbord på menyn med janssons frestelsen skinkan och övriga balettens medlemmar. Även nu på lunchen blev det en repris även ytterligare en trött repris eftersom jag får janssons frestelsen i matlådan sedan är man ganska trött på julmaten innan den ens har börjat. Medaljens baksida blir den att man tröttnar snabbt på den sortens mat. men äter man inget julbord fram till julafton då kanske man längtar som en galning, som en hund efter ett köttigt ben. 

Drömmarnas trädgård


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Snöflingorna ringlar sig sidledes ned pågrund av den hårda blåsten, himlen är både mörk kall och allt annat än gästvänlig. På min sedv...