23 november 2021

Kontroverser bland vidvinkel perspektiv i en snäv tidsrymd?

I mitt jobb som vaktmästare i citypulsen så har man alltid åtminstone ett finger med i spelet överallt har den stora äran att få jobba på ett kommunalt äldreboende. Där jag gör precis allting mellan tummen och pekfingret dessutom är jag begåvad med att äga ett korp öga i nacken så att man inte helt tappar fokusen har för övrigt dessutom ett utvecklat grodliknande vidvinkel perspektiv för att inte missa några avgörande detaljer? En vaktmästare i min kaliber reder ut typ alltifrån tilltrasslade trasselsuddar som inkluderar precis vad som helst och lite till. 

Nästlar ut diverse begrepp som världen aldrig sällan skådat inre kontroverser som får stormar i ett vattenglas att inte lika någonting alls. Ingriper fast behoven sällan finns men dom är alltid närvarande som plötsligt uppkommer som flugsvampar ur tomma intet som typ ett UFO som navigerat fel? Känner mig som en röd kon i ett blått hav alla känner apan apan känner alla typ en vanlig dag på kneget? Just nu i skrivandes stund så upplever jag min sista skälvande tidsrymd innan sängen pockar på min uppmärksamhet

Tidsrymd?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...