24 november 2021

Skapande krafter med färdiga ramar?

Har alltid fascinerats av kreativa skaparsjälar som gör något oväntad kort sagt sånt som inte folk förväntar sig? Fria från färdiga ramar och mentala fotbojor klinisk rena från ställda krav förväntningar och prestations ångest. Imponeras stort utav alla de skapande krafter som på nåt sätt kan få jorden att snurra runt mer spännande. Personligen så har jag alltid skapat något ting av värde allt ifrån bildkonst dikter prosa till kåserier till insändare i lokalblaskan men har aldrig blivit nöjd varför skall man bli helt nöjd för? Utan sätt skapelsen som någonting på vägen till nåt helt annat. Som jag har sagt förr så är allt runt omkring mig konst det gäller bara att se det med ett öppet sinne. 

Sedan bearbeta intrycken till någonting som man själv tycker om på så sätt kan jag själv utvecklas till någonting som för stunden stillar mitt kreativa sinnelag. Det är så som så mycket annat man måste mata känslan annars slutar den helt att fungera. Har ett flertal inspirations källor som triggar mina kräsna lustar. Känslan är som allting annat är att man plockar ut dom bra delarna för att använda dessa ting i något av mina egna verk. På så sätt kan jag få jorden att snurra utan onödiga stopp allt handlar om en ständig resa med små strategiska stopp på vägen i dom strategiska stoppen passar man på att hämta förnybar kraft och energi.

Skapande pommes båtar utan förankring?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...